Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Lezing : De wonderlijke wereld van Ketnet

Ketnet is één van de uitverkoren lovebrands voor kinderen. Wekelijks worden 2 op 3 kinderen in een 360° Ketnet beleving bereikt. Ketnet is naast andere significante spelers zoals ouders, grootouders, jeugdverenigingen, school,… een partner in het groeiproces van kinderen. Om deze Ketnet 360° puzzel te kunnen leggen, ligt dan ook een grondige gefundeerd visie aan de basis. Tijdens deze sessie ...
Ketnet is één van de uitverkoren lovebrands voor kinderen. Wekelijks worden 2 op 3 kinderen in een 360° Ketnet beleving bereikt. Ketnet is naast andere significante spelers zoals ouders, grootouders, jeugdverenigingen, school,… een partner in het groeiproces van kinderen. Om deze Ketnet 360° puzzel te kunnen leggen, ligt dan ook een grondige gefundeerd visie aan de basis.

Tijdens deze sessie kom je meer te weten over hoe Ketnet de ontwikkelingspsychologie hanteert om kinderen in hun ontwikkelingspsychologisch traject te stimuleren, te ondersteunen en aan te moedigen. Ontdek in deze sessie de fundamenten van Ketnet, de waarden en uitdagingen die aan de basis liggen en die dagelijks vertaald worden in een geweldige wonderlijke wereld.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • di 2 april 2019
    van 20 tot 22 uur

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €

Waar

GLOC
Daliastraat 35, 2860 Sint-Katelijne-Waver