Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Eén groente, veel mogelijkheden

We herkennen het allemaal: je koopt een pompoen die je niet volledig nodig hebt voor het recept, een bloemkool is toch veel te groot voor jou alleen. In deze kookles zetten we twee groenten van het seizoen centraal en verwerken we deze in verschillende gerechtjes. Zo maak je bijvoorbeeld met pompoen een heerlijke soep, een wafeltje of een smakelijke chili. We herkennen het allemaal: je koopt ...
We herkennen het allemaal: je koopt een pompoen die je niet volledig nodig hebt voor het recept, een bloemkool is toch veel te groot voor jou alleen. In deze kookles zetten we twee groenten van het seizoen centraal en verwerken we deze in verschillende gerechtjes. Zo maak je bijvoorbeeld met pompoen een heerlijke soep, een wafeltje of een smakelijke chili.

We herkennen het allemaal: je koopt een pompoen die je niet volledig nodig hebt voor het recept, een bloemkool is toch veel te groot voor jou alleen, de courgetteoogst is dit jaar goed gelukt of je gewoon ook wel eens iets anders klaarmaken met die vertrouwde kool. Hoe kunnen we seizoensgroenten verwerken tot verschillende heerlijke gerechtjes? In deze kookles zetten we twee groenten van het seizoen centraal en verwerken we deze in verschillende gerechtjes. Zo maak je bijvoorbeeld met pompoen een heerlijke soep, een wafeltje of een smakelijke chili. Inschrijven bij Isabelle: info@gezinsbond-olvw.be of 015 76 12 48 of via de website.

Wanneer

  • di 7 mei 2019
    van 19.30 tot 21.30 uur

Prijs

€ 5,00
€ 5 p.p.

Waar

Isabelle
Vinkenhofstraat 49, 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Organisatie

Gezinsbond Onze-Lieve-Vrouw-Waver