Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Groentetocht

Georganiseerde wandeling door de groentestreek, uiterst verzorgd en goed afgepijld. Afstanden: keuze uit 6 - 11 - 16 - 20 - 30 km. Vrij vertrek tussen 8u en 15u Een unieke combinatie van natuurschoon, historische monumenten, open tuinbouwbedrijven en het groentemuseum 't Grom vormen de ingrediënten voor een boeiende lentetocht door de groentetuin van Europa. Bij het zoeken naar de mooiste ...
Georganiseerde wandeling door de groentestreek, uiterst verzorgd en goed afgepijld.
Afstanden: keuze uit 6 - 11 - 16 - 20 - 30 km.
Vrij vertrek tussen 8u en 15u
Een unieke combinatie van natuurschoon, historische monumenten, open tuinbouwbedrijven en het groentemuseum 't Grom vormen de ingrediënten voor een boeiende lentetocht door de groentetuin van Europa.
Bij het zoeken naar de mooiste onverharde land- en veldwegen werd de grootste aandacht besteed aan het landschappelijke karakter van de wandelingen waarbij rolstoelgebruikers en kinderwagens zeker niet werden vergeten.
Afhankelijk van de gekozen afstand kom je langs de forten en schansen uit de verdedigingsgordel rond Antwerpen (WO I), het Sint-Michielskasteel en langs verschillende natuurgebieden: de Hondsbossen, Gasthuisbossen, Brede Zeyp en Zuurbossen zijn de groene parels van de gemeente.
De organisatie gebeurt in samenwerking met de plaatselijke landelijke gilden en verschillende tuinbouwbedrijven, die hun deuren openstellen voor de wandelaars en de rustposten verzorgen.
Onze parcoursmeesters doen er alles aan om de wandelaars een mooie, perfect afgepijlde wandeling te bezorgen en onze medewerkers in de start- en aankomstzaal staan garant voor een uiterst verzorgde catering! Hier wordt voor live muziek gezorgd, dus sfeer en ambiance zijn eveneens verzekerd!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • zo 5 mei 2019
    van 0 tot 23.59 uur

Prijs

€ 1,50
Basistarief: 1,50 €; Leden van een erkende wandelclub: 1,10 €; Kinderen -12 jaar: 0,00 €

Waar

BelOrta
Mechelsesteenweg 120, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Organisatie

WSV De Kadodders vzw