Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Kidslabo rooie kool - Boer&Kool + Week van de Groentestreek Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

We trekken onze witte schorten aan en toveren een hele regenboog tevoorschijn uit een simpele rode kool. Kliederen in de keuken, fijntjes;) Midden in deze Katelijnse feestweek daagt 't Grom de jongsten uit voor een kids lab. Samen met onze laborante experimenteren we met rode kool. Niet in combinatie met patatjes en worst, maar wel met basen en zuren. In het laboratorium veranderen we rode ...
We trekken onze witte schorten aan en toveren een hele regenboog tevoorschijn uit een simpele rode kool. Kliederen in de keuken, fijntjes;)

Midden in deze Katelijnse feestweek daagt 't Grom de jongsten uit voor een kids lab. Samen met onze laborante experimenteren we met rode kool. Niet in combinatie met patatjes en worst, maar wel met basen en zuren. In het laboratorium veranderen we rode kool in alle kleuren van de regenboog. En als slotstuk maakt elke wizzkid een eigen kunstwerk met de kleuren. Om mee naar huis te nemen natuurlijk.

Voor kinderen tussen 9 en 12 jaar.
Deze activiteit is gratis maar het aantal plaatsen is erg beperkt. Enkel dus reserveren indien je zeker deelneemt.
Ook enkel reserveren voor de kinderen. Als ouder ben je welkom om bij de workshop aanwezig te zijn, maar je reserveert hiervoor geen extra plaatsje.

Met de steun van de dienst Landbouw en Plattelandsbeleid van de Provincie Antwerpen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • wo 8 mei 2019
    van 14 tot 16.30 uur

Prijs

gratis

Waar

't Grom
Midzelen 25A, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Organisatie

't Grom