Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Kraakvers hoevebrood - vooraf besteld en betaald

Op het museumplein van 't Grom staat een authentiek bakhuis. De bewoners van de Midzeelhoeves bakten er het jaar rond hun broden. Met de hand gekneed en met hout warm gestookt tot bijna 300°C. ?In 2018 bundelt 't Grom de krachten hiervoor met erkend ambachtsman Marc Van Eeckhout van Broodnodig.be. Net als ons houdt Marc ervan om te werken met oude graansoorten en erfgoedrassen. Kwaliteit staat ...
Op het museumplein van 't Grom staat een authentiek bakhuis. De bewoners van de Midzeelhoeves bakten er het jaar rond hun broden. Met de hand gekneed en met hout warm gestookt tot bijna 300°C.
?In 2018 bundelt 't Grom de krachten hiervoor met erkend ambachtsman Marc Van Eeckhout van Broodnodig.be. Net als ons houdt Marc ervan om te werken met oude graansoorten en erfgoedrassen. Kwaliteit staat voorop.
??Wie graag zelf de stiel wil leren, vraagt een workshop aan voor onze bakdagen, telkens van 9u00 tot 12u30. Je wordt verwelkomd met koffie, thee en koekjes.
Wie graag zo'n hoevebrood wil proeven, reserveert er best een vooraf. Een brood weegt zo'n 750 gram en kost €4. De bestelling is de dag zelf af te halen op 't Grom tussen 13u en 16u.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • zo 5 mei 2019
    van 13 tot 16 uur

Prijs

€ 4,00
Basistarief: 4,00 €

Waar

't Grom
Midzelen 25A, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Organisatie

't Grom