Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

9-delige avondreeks natuurstem zang met Patricia Van Cutsem

De natuurstem is onze aangeboren stem waarmee wij emoties, gedachten en ervaringen uitdrukken. Spanning en stress kunenn echter zorgen voor blokkades. Met aandacht voor ademhaling en lichaamshouding valt dit weg te werken en herontdek je de kracht van jouw unieke stem. Zo krijg je vertrouwen en ontdek je ook de klankkleur en het timbre van je stem. Als opwarming bouwen we klankenreeksen ...
De natuurstem is onze aangeboren stem waarmee wij emoties, gedachten en ervaringen uitdrukken. Spanning en stress kunenn echter zorgen voor blokkades. Met aandacht voor ademhaling en lichaamshouding valt dit weg te werken en herontdek je de kracht van jouw unieke stem. Zo krijg je vertrouwen en ontdek je ook de klankkleur en het timbre van je stem.
Als opwarming bouwen we klankenreeksen (raga's) op vertrekkend vanuit een grondtoon om toonafstanden te leren voelen in je lichaam en je eigen te maken. Hierbij werken we zowel aan onze eigen klank als aan de blend en dynamiek tussen de stemmen in groep.
In het a capella zingen van liederen in groep passen we deze natuurlijke manier van zingen toe en werken we ook verder op de vertolking en intentie van elk lied.
Zowel bij de opwarming als in de liederen word je uitgedaagd om op je eigen tempo in jouw kracht te gaan staan en solo te zingen, ondersteund door de groep en Patricia.
Muzikale voorkennis is welkom maar niet noodzakelijk.
Goesting, veel goesting om te zingen wel!

Patricia Van Cutsem is zangeres, zangcoach natuurstem en klankheler. Met haar unieke natuurstem maakt zij muziek van elk genre compleet.
Ze doet dat als de helft van de akoestische duo's Cannaerts & Van Cutsem en Pakamuse. Daarnaast heeft ze ook heel wat soloprojecten en samenwerkingen lopen met muzikanten, componisten en theatermakers. www.patriciavancutsem.com

* 9 avonden: 23, 30 apr - 7, 14, 21, 28 mei - 4, 11, 18 juni
Minimum 11 deelnemers.
Afwezigheden worden niet terugbetaald.
Dit is de derde van drie reeksen dit schooljaar 2018-19.
In september start de volgende.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

 • van di 23 april 2019 tot di 18 juni 2019
  maandag
  gesloten
  dinsdag
  van 19.30 tot 21 uur
  woensdag
  gesloten
  donderdag
  gesloten
  vrijdag
  gesloten
  zaterdag
  gesloten
  zondag
  gesloten

Prijs

€ 110,00
Basistarief: 110,00 €; voor wie dit de derde reeks is van dit jaar: 100,00 €

Waar

Zaal Loerenboske
Maanhoeveweg 34, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Organisatie

Patricia Van Cutsem