Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

TAOcircle - Je orgaansysteem in balans met orgaan-opstellingen

Een opstelling van de 5 vitale organen is een mooie en bijzondere methode die helder maakt wat er in jouw systeem speelt. Je krijgt meer inzicht in de gemoedsgesteldheid van je organen en hoe ze zich verhouden tot elkaar. Je zou het kunnen zien als je innerlijke familie. Gaat het er vredig aan toe of doet ieder zijn eigen zin, wat uiteraard invloed heeft op je gezondheid. Opmerkelijk is de ...
Een opstelling van de 5 vitale organen is een mooie en bijzondere methode die helder maakt wat er in jouw systeem speelt.
Je krijgt meer inzicht in de gemoedsgesteldheid van je organen en hoe ze zich verhouden tot elkaar. Je zou het kunnen zien als je innerlijke familie. Gaat het er vredig aan toe of doet ieder zijn eigen zin, wat uiteraard invloed heeft op je gezondheid. Opmerkelijk is de taoïstische zienswijze van de emoties die verbonden zijn met de organen.
In de opstelling bewegen we naar een herstel van de harmonie en stroming volgens de orgaancyclus. Alleen al het feit dat de organen de gelegenheid krijgen zich te laten zien blijkt in de praktijk zeer bevrijdend en helend te werken.
Wil je graag kennismaken met deze methode, als representant meedoen of je eigen orgaansysteem opstellen?
Data: 12 mei en/of 2 juni 2019 van 14 tot 18 uur te OLV Waver
Bijdrage: Deelname als representant 20€, beide middagen 30€. Beide middagen met een eigen opstelling 50€

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • zo 12 mei 2019
    van 14 tot 18 uur
  • zo 2 juni 2019
    van 14 tot 18 uur

Prijs

€ 20,00
Basistarief: 20,00 €

Waar

Raadhuis
Dorp, 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver (Sint-Katelijne-Waver)