Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Achter de schermen van het grootste brandweerarsenaal en kijken naar kunst in het dokter Guislainmuseum

Na een koffie met koffiekoek bezoeken we de brandweer in Erembodegem. We ontdekken het verhaal van 200 jaar brandbestrijding in België. De unieke en enorme collectie brandweervoertuigen, blusmateriaal en ziekenwagens vertelt de die de brandbestrijding doormaakte. We kijken achter de schermen van de kazerne en krijgen praktische tips en adviezen die we thuis direct kunnen toepassen. 's Middags ...
Na een koffie met koffiekoek bezoeken we de brandweer in Erembodegem. We ontdekken het verhaal van 200 jaar brandbestrijding in België. De unieke en enorme collectie brandweervoertuigen, blusmateriaal en ziekenwagens vertelt de die de brandbestrijding doormaakte. We kijken achter de schermen van de kazerne en krijgen praktische tips en adviezen die we thuis direct kunnen toepassen. 's Middags genieten we van een verzorgd 3-gangenmenu.

Daarna rijden we naar het museum Dr.Guislain in Gent. In de gebouwen van de eerste Belgische psychiatrische instelling biedt dit museum ons een unieke blik op de geschiedenis van de psychiatrie en gezondheidszorg.

De bus vertrekt:
- om 8.15 uur op parking Goede Herder, Mechelsesteenweg 331, Sint-Katelijne-Waver
- om 8.30 uur op het Rode Kruisplein te Mechelen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • do 7 november 2019
    van 0 tot 23.59 uur

Prijs

€ 69,00
Basistarief: 69,00 €; OKRA-leden: 65,00 €

Waar

parochiezaal De Goede Herder
Mechelsesteenweg 331, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Organisatie

Okra - trefpunt 55+ Mechelen