Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Ontdek je talent Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Elk kind dat geboren wordt, heeft bakken talent. Talent gaat niet over het uitblinken in een bepaalde activiteit maar over elke activiteit die vanzelf gaat en die voldoening oplevert. Die maakt dat de tijd vliegt, en dat u uw batterijen oplaadt. Van uw talenten krijgt u energie. Kinderen, maar soms ook volwassenen, zijn zich vaak niet bewust van hun talent. Inez van Buitengewoon Coaching gaat ...
Elk kind dat geboren wordt, heeft bakken talent. Talent gaat niet over het uitblinken in een bepaalde activiteit maar over elke activiteit die vanzelf gaat en die voldoening oplevert. Die maakt dat de tijd vliegt, en dat u uw batterijen oplaadt. Van uw talenten krijgt u energie. Kinderen, maar soms ook volwassenen, zijn zich vaak niet bewust van hun talent. Inez van Buitengewoon Coaching gaat tijdens een individuele sessie van 30 min. mee op zoek naar uw talenten.
Bij inschrijving krijgt u uw sessie (uur) toegewezen. Plaatsen zijn beperkt (5 per datum), bij grote interesse ook woensdag 9 oktober.
i.s.m. Gezinsbond Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • wo 2 oktober 2019
    van 14 tot 17 uur

Prijs

€ 15,00
Basistarief: 15,00 €

Waar

bibliotheek
Leyland 1, 2860 Sint-Katelijne-Waver