Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Workshop: bloemschikken - herfst (ochtendsessie)

Bent u ook fan van de herfst? De blaadjes die stilaan verkleuren van het mooiste groen naar het diepste rood of het warmste geel. Om nog maar te zwijgen over alle schatten aan bessen, vruchtjes en noten die de natuur voor ons in petto heeft. Tijdens onze herfstworkshop maken we samen een prachtig bloemstuk, waarvan u nog lang kan genieten. Deze workshop geeft u de mogelijkheid om op een ...
Bent u ook fan van de herfst? De blaadjes die stilaan verkleuren van het mooiste groen naar het diepste rood of het warmste geel. Om nog maar te zwijgen over alle schatten aan bessen, vruchtjes en noten die de natuur voor ons in petto heeft. Tijdens onze herfstworkshop maken we samen een prachtig bloemstuk, waarvan u nog lang kan genieten.
Deze workshop geeft u de mogelijkheid om op een eenvoudige manier zelf een mooi en afgewerkt bloemstuk te maken en is voor iedereen toegankelijk, met of zonder ervaring. In de deelnameprijs zijn zowel professionele begeleiding als alle materialen inbegrepen. U hoeft enkel een handdoek en snoeischaar of mesje mee te brengen. Wie wil mag zelf ook kastanjes, noten, bessen, ... meebrengen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • di 22 oktober 2019
    van 9.30 tot 11.30 uur

Prijs

€ 30,00
Basistarief: 30,00 €

Waar

bibliotheek
Leyland 1, 2860 Sint-Katelijne-Waver