Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Lezing: “DE KRACHT VAN LOSLATEN”

Loslaten is een belangrijke vaardigheid voor wie gezonder, leuker en gelukkiger door het leven wil gaan. Dikwijls dragen we dingen veel langer mee dan goed voor ons is: gewoonten, gedachten, gevoelens, verwachtingen van anderen, overtuigingen, ergernissen, een zelfbeeld, trauma's, activiteiten, verplichtingen, regels, perfectionisme, controle, enz. In deze workshop, die begeleid wordt door ...
Loslaten is een belangrijke vaardigheid voor wie gezonder, leuker en gelukkiger door het leven wil gaan. Dikwijls dragen we dingen veel langer mee dan goed voor ons is: gewoonten, gedachten, gevoelens, verwachtingen van anderen, overtuigingen, ergernissen, een zelfbeeld, trauma's, activiteiten, verplichtingen, regels, perfectionisme, controle, enz.
In deze workshop, die begeleid wordt door Hugo Van den Bergh, psycholoog-psychotherapeut, worden o.a. technieken en tips aangereikt om uit de vicieuze cirkel van frustratie en piekeren te komen, om stap voor stap een meer ontspannen leefstijl te vinden met meer gemoedsrust en om bevrijd weer 'ja' te zeggen tegen het leven.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • di 8 oktober 2019
    van 20 tot 22 uur

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €

Waar

bibliotheek
Leyland 1, 2860 Sint-Katelijne-Waver