Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Infosessie : communiceren met pubers, hoe doe je dat?

Tijdens de pubertijd gebeurt en verandert er heel wat. Niet alleen de jongere, maar ook de ouders worden in deze periode op de proef gesteld. Een puber is volop bezig om zich los te maken van zijn nest en met het verleggen van grenzen. Dat gaat gepaard met heel wat onzekerheden, soms verstopt in overmoedig of stoer gedrag. Hoe kunnen we dan als volwassene nabij zijn, hen ondersteunen in dit ...
Tijdens de pubertijd gebeurt en verandert er heel wat. Niet alleen de jongere, maar ook de ouders worden in deze periode op de proef gesteld.

Een puber is volop bezig om zich los te maken van zijn nest en met het verleggen van grenzen. Dat gaat gepaard met heel wat onzekerheden, soms verstopt in overmoedig of stoer gedrag.

Hoe kunnen we dan als volwassene nabij zijn, hen ondersteunen in dit groeiproces en hen tevens begrenzen, zodat zij opgroeien tot weerbare volwassenen?

Tijdens deze infosessie geeft Lies Ledegen, leerkracht en integratieve kindertherapeute, u concrete handvaten om (beter) met uw tiener te communiceren om zo conflicten gemakkelijker te kunnen oplossen.

In samenwerking met CM

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • do 7 november 2019
    van 20 tot 22 uur

Prijs

gratis

Waar

bibliotheek
Leyland 1, 2860 Sint-Katelijne-Waver