Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Yoga Indian Summerproeflessen of Minitraject

Even tijd nodig voor jezelf? Zin in gezond en veilig bewegen? Nu zijn er weer proeflessen of losse lessen yoga mogelijk. Je kan ook kiezen voor een minitraject. Al eerdere yoga-ervaring? dan kan je altijd instappen. We bieden je een mix van relaxatie-en ademhalingstechnieken, lichaamsoefeningen en meditatie, in een mooie gezellige studio. Vooraf inschrijven! Van 4 tot 99 jaar... iedereen is in ...
Even tijd nodig voor jezelf? Zin in gezond en veilig bewegen? Nu zijn er weer proeflessen of losse lessen yoga mogelijk. Je kan ook kiezen voor een minitraject. Al eerdere yoga-ervaring? dan kan je altijd instappen. We bieden je een mix van relaxatie-en ademhalingstechnieken, lichaamsoefeningen en meditatie, in een mooie gezellige studio. Vooraf inschrijven!

Van 4 tot 99 jaar... iedereen is in staat om yoga te beoefenen op zijn of haar ritme volgens zijn of haar mogelijkheden. Yoga is immers ver van competitief. Yoga leert je de grenzen van je eigen lichaam te (h)erkennen en te respecteren, in een veilige en kalmerende omgeving.

Naast een vast yogatraject voor beginners biedt Yoga Balance ook bedrijfsyoga (yoga@work), yoga voor kinderen en tieners (yoga@school) en yoga voor verenigingen/clubs of bij je thuis... (yoga@the club or @home).

Contacteer Ilse voor meer info. info@yogabalance.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • van di 27 augustus 2019 tot di 24 september 2019

Prijs

€ 12,00
Basisprijs: € 12.00; Minitraject: € 55

Waar

Yogastudio, Kinepraktijk Peter De Ryck
Liersesteenweg 226, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Organisatie

Yoga Balance