Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Freerunning Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Zo creatief mogelijk van punt A naar punt B komen door te springen, klimmen, balanceren, zwaaien, hangen, … . En vergeet de spectaculaire coole tricks niet! Flips, swings, sprongen, salto's en andere 'tricks', het hoort er allemaal bij! De freerunner gaat op zoek naar zijn eigen grenzen en nieuwe uitdagingen. Langzaam opbouwen en veilig trainen zijn de sleutelwoorden. Onze trainer leert je ...
Zo creatief mogelijk van punt A naar punt B komen door te springen, klimmen, balanceren, zwaaien, hangen, … . En vergeet de spectaculaire coole tricks niet! Flips, swings, sprongen, salto's en andere 'tricks', het hoort er allemaal bij! De freerunner gaat op zoek naar zijn eigen grenzen en nieuwe uitdagingen. Langzaam opbouwen en veilig trainen zijn de sleutelwoorden. Onze trainer leert je verschillende technieken en methodes die in freerunning gebruikt worden. In de lessen staan plezier, vrijheid, kracht en conditie, zelfvertrouwen en angsten overwinnen voorop. Freerunning is a way of life!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

 • van do 26 september 2019 tot do 28 mei 2020
  maandag
  gesloten
  dinsdag
  gesloten
  woensdag
  gesloten
  donderdag
  van 18 tot 19 uur
  vrijdag
  gesloten
  zaterdag
  gesloten
  zondag
  gesloten

Prijs

€ 45,00
Basistarief: 45,00 €

Waar

Sporthal Loerenboske
Maanhoeveweg 34, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Organisatie

Sport Na School Antwerpen-Zuid