Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Niet alle dieven komen ongelegen & De ongelikte beer

Kunstmin speelt twee stukken voor de prijs van één. Ze brengen twee kluchten : "Niet alle dieven komen ongelegen" (Dario Fo) : Wanneer een dief in een sjiek appartement binnenbreekt, wil hij alleen maar een avondje ongestoord stelen. Maar dat is buiten zijn zenuwzieke vrouw, de heer en vrouw des huizes en hun minnaars gerekend. En zo komt het dat de dief tegelijkertijd bigamist is, in ...
Kunstmin speelt twee stukken voor de prijs van één. Ze brengen twee kluchten :

"Niet alle dieven komen ongelegen" (Dario Fo) : Wanneer een dief in een sjiek appartement binnenbreekt, wil hij alleen maar een avondje ongestoord stelen. Maar dat is buiten zijn zenuwzieke vrouw, de heer en vrouw des huizes en hun minnaars gerekend. En zo komt het dat de dief tegelijkertijd bigamist is, in concubinaat leeft, in zonde verkeert én praktiserend katholiek is. Snapt u het? Nee? Ik ook niet, maar het wordt wel plezant.

"De ongelikte beer" (Anton Tsjechow) : Smirnow is een schuldeiser. Popowa is een rijke weduwe. Hij heeft dringend zijn geld nodig, maar zij is niet in de stemming om hem te betalen. De situatie gaat van kwaad naar erger; een discussie, een belediging, een duel en tenslotte… een kus. Logisch toch?

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

 • vr 8 november 2019
  van 20 tot 22.30 uur
 • za 9 november 2019
  van 20 tot 22.30 uur
 • vr 15 november 2019
  van 20 tot 22.30 uur
 • za 16 november 2019
  van 20 tot 22.30 uur

Prijs

€ 9,00
Basistarief: 9,00 €

Waar

Parochiezaal Elzestraat
Clemenceaustraat 111, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Organisatie

Kunstmin