Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Kinderuniversiteit Sint-Katelijne-Waver Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Ben je tussen 8 en 13 jaar en wil je eens weten hoe het er op de universiteit aan toe gaat? Vul je rugzak met de gekste hersenkronkels op de 15de editie van de Kinderuniversiteit. Voor de allereerste keer ook aan KU Leuven Campus De Nayer Sint-Katelijne-Waver op zaterdag 11 januari 2020. Elk jaar vormt een thema de rode draad, dit jaar is het '15 jaar Kinderuniversiteit: een reis door de ...
Ben je tussen 8 en 13 jaar en wil je eens weten hoe het er op de universiteit aan toe gaat? Vul je rugzak met de gekste hersenkronkels op de 15de editie van de Kinderuniversiteit. Voor de allereerste keer ook aan KU Leuven Campus De Nayer Sint-Katelijne-Waver op zaterdag 11 januari 2020.

Elk jaar vormt een thema de rode draad, dit jaar is het '15 jaar Kinderuniversiteit: een reis door de tijd'. Aan de hand van colleges en interessante doe-workshops laten we de kinderen op een creatieve manier proeven van wetenschap!

Je schrijft je vooraf in via www.kuleuven.be/kinderuniversiteit. Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn gegeerd. Inschrijven kan vanaf 18 december 2019 om 13:00.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • za 11 januari 2020
    van 16 tot 20 uur

Prijs

gratis

Waar

KU Leuven Campus De Nayer
Jan Pieter de Nayerlaan 5, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Organisatie

KU Leuven, Dienst Congres en Event