Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Expo Akkervogels ism Natuurpunt SKW

Vrijdag 6 maart tot en met zondag 3 mei 2020 : tentoonstelling Het is geweten: akker- en weidevogels hebben het moeilijk in ons volgebouwde en intensief bewerkte landje. Toch merken we dat sommige soorten inventief genoeg zijn om te overleven. Zo ringen vrijwilligers nog elk jaar kieviten en watersnippen in Sint-Katelijne-Waver, vooral in en rond het industriegebied aan de veiling. ...
Vrijdag 6 maart tot en met zondag 3 mei 2020 : tentoonstelling
Het is geweten: akker- en weidevogels hebben het moeilijk in ons volgebouwde en intensief bewerkte landje. Toch merken we dat sommige soorten inventief genoeg zijn om te overleven. Zo ringen vrijwilligers nog elk jaar kieviten en watersnippen in Sint-Katelijne-Waver, vooral in en rond het industriegebied aan de veiling. Veldleeuwerik, patrijs, gele kwikstaart en sommige eenden soorten die ook op akkers en weilanden broeden worden in de buurt gespot.
Samen met 't Grom willen we de belangstelling voor deze vogels even aanscherpen via een info-avond, een tentoonstelling en een wandeling, steeds startend in 't Grom, Midzelen 25a, 2860 Sint-Katelijne-Waver!

Tijdens een bezoek aan 't Grom kan iedereen aan de hand van oude schoolplaten, opgezette vogels, boeken, foto's en info-panelen de akker- en weidevogels leren kennen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

 • van vr 6 maart 2020 tot zo 3 mei 2020
  maandag
  gesloten
  dinsdag
  van 10 tot 16 uur
  woensdag
  van 10 tot 16 uur
  donderdag
  van 10 tot 16 uur
  vrijdag
  van 10 tot 16 uur
  zaterdag
  gesloten
  zondag
  van 13 tot 17 uur

Prijs

gratis

Waar

't Grom
Midzelen, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Organisatie

't Grom