Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

De Trans-Siberische spoorlijn : Reisvoorstelling Erik en Hilde

Een kinderdroom die werkelijkheid wordt: de Trans Siberische spoorlijn. Met een lengte van 9.289 kilometer is dit de langste spoorlijn ter wereld, dwars door het Verre Oosten, Siberië, Oeral en Europees Rusland. Hilderikopweg vloog naar het verst gelegen punt: Vladivostok. Ze namen daar de nachttrein op de Trans-Siberische spoorlijn, met de samovar in de hoofdrol, met onderweg hoge ...
Een kinderdroom die werkelijkheid wordt: de Trans Siberische spoorlijn. Met een lengte van 9.289 kilometer is dit de langste spoorlijn ter wereld, dwars door het Verre Oosten, Siberië, Oeral en Europees Rusland.
Hilderikopweg vloog naar het verst gelegen punt: Vladivostok. Ze namen daar de nachttrein op de Trans-Siberische spoorlijn, met de samovar in de hoofdrol, met onderweg hoge temperatuurverschillen en een diverse bevolking. 8 tijdzones en evenveel haltes later kwamen ze vier weken later aan in Moskou. Beleef samen met Hilderikopweg deze mythische treinreis tijdens hun reisreportage over de Trans-Siberische spoorlijn.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • wo 1 april 2020
    van 20 tot 22 uur

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €

Waar

bibliotheek
Leyland 1, 2860 Sint-Katelijne-Waver