Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

workshop fotografie beginners

Het perfecte licht en een fascinerende compositie wil je als fotograaf in elke foto hebben. Hoe je dit doet, leer je in deze praktijkgerichte en uitdagende workshop! Met deze exclusieve fotoworkshop leer je snel de belangrijkste praktische en theoretische kanten van digitale of analoge fotografie. Zonder moeilijke vaktermen en ingewikkelde theorie leer ik je vanuit de praktijk hoe je met je ...
Het perfecte licht en een fascinerende compositie wil je als fotograaf in elke foto hebben. Hoe je dit doet, leer je in deze praktijkgerichte en uitdagende workshop!
Met deze exclusieve fotoworkshop leer je snel de belangrijkste praktische en theoretische kanten van digitale of analoge fotografie.
Zonder moeilijke vaktermen en ingewikkelde theorie leer ik je vanuit de praktijk hoe je met je eigen camera betere foto´s maakt. Tijdens de workshop leer je alle belangrijke instellingen op je camera te vinden en te gebruiken. Daarnaast zal er aandacht zijn voor compositie, camera-standpunten en diverse tips en trucs.

Zie onze webpagina voor meer foto workshops

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

 • za 8 februari 2020
  van 7 tot 10 uur
 • za 8 februari 2020
  van 14 tot 17 uur
 • za 22 februari 2020
  van 7 tot 10 uur
 • za 22 februari 2020
  van 14 tot 17 uur

Prijs

€ 69,00
Basisprijs: € 69.00

Waar

fotographic
krekelenbergweg 32, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Organisatie

fotographic