Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Jonge Helden kleuterspeelweek: Poppenkast Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Wat is het belangrijkste bij een poppentheater? De poppen natuurlijk! Wist je dat er veel verschillende soorten bestaan? Je hebt handpopen, stokpoppen en sokpopppen, maar wij gaan onze eigen poppen maken! Wie weet willen onze popjes wel een fantastisch verhaal vertellen dat we aan iedereen moeten voorstellen. Dit fantastisch Jonge Helden-avontuur is vijf dagen lang spelen en genieten. Elke ...
Wat is het belangrijkste bij een poppentheater? De poppen natuurlijk! Wist je dat er veel verschillende soorten bestaan? Je hebt handpopen, stokpoppen en sokpopppen, maar wij gaan onze eigen poppen maken! Wie weet willen onze popjes wel een fantastisch verhaal vertellen dat we aan iedereen moeten voorstellen.

Dit fantastisch Jonge Helden-avontuur is vijf dagen lang spelen en genieten. Elke speeldag volgt dezelfde structuur. De vaste activiteit begint om 9 uur en wordt afgerond om 16 uur. Deelnemers kunnen er wel al terecht van 8 uur 's morgens, en 's avonds worden er activiteiten voorzien tot 18 uur. Er wordt verwacht dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn. Deze speelweek breng je zelf een lunchpakket mee. Wij zorgen voor een lekker halfelfje en vieruurtje en ook water zal de hele dag beschikbaar zijn.

Alle Jonge Helden-speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden.

Heeft jouw kind op een manier baat bij wat extra begeleiding? Dan vragen wij dit bij de inschrijving aan te geven. Jonge Helden wil aan zoveel mogelijk kinderen de kans bieden om mee te gaan op kamp of deel te nemen aan de speelweken. Wij nemen in dat geval vooraf contact met jullie op, om te bekijken of en hoe we jouw kind tijdens deze week met de beste zorgen kunnen omringen.
Meer informatie kan je vinden op onze website: www.jongehelden.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • van ma 3 augustus 2020 tot vr 7 augustus 2020

Prijs

€ 85,00
Basistarief: 85,00 €

Waar

GBS Octopus
Clemenceaustraat 115, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Organisatie

Jonge Helden - Crefi vzw