Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Tentoonstelling natuurfotografe Ingrid Vekemans

Ingrid Vekemans (www.ingridvekemans.com) is een internationaal bekroonde natuurfotografe die ook groepen natuurfotografen begeleidt op safari in Afrika en workshops natuurfotografie geeft. Hoewel Afrika en het fotograferen van het wildlife in dit continent al meer dan 25 jaar haar passie zijn, is ze ook een veelzijdig natuurfotograaf dichter bij haar thuis. In Belgiƫ zijn het wildleven, bos, ...
Ingrid Vekemans (www.ingridvekemans.com) is een internationaal bekroonde natuurfotografe die ook groepen natuurfotografen begeleidt op safari in Afrika en workshops natuurfotografie geeft. Hoewel Afrika en het fotograferen van het wildlife in dit continent al meer dan 25 jaar haar passie zijn, is ze ook een veelzijdig natuurfotograaf dichter bij haar thuis. In Belgiƫ zijn het wildleven, bos, landschappen en de macrowereld haar voornaamste onderwerpen.
Online wordt haar werk tentoongesteld door The Art Of Wild (https://www.the-art-of-wild.com ). Ze organiseerde al meerdere exposities en haar werk verscheen in tientallen boeken en tijdschriften. Vekemans heeft heel wat internationale onderscheidingen behaald met haar foto's.

Onlangs bracht zij ook een fotoboek 'Safari! - de essentie' uit.
De tentoonstelling loopt van 3 februari tot en met 30 april 2020 in de expositieruimte van het gemeentehuis, tijdens de openingsuren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • van ma 3 februari 2020 tot do 30 april 2020

Prijs

gratis

Waar

Gemeentehuis Sint-Katelijne-Waver
Lemanstraat 63, 2860 Sint-Katelijne-Waver