Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Toneelvoorstelling VRIJEN MET DIEREN van Stany Crets in een regie van Tinne Pauwels

“Hebt ge ooit al met een beest gevrejen? Ik bedoel een dier, he." In dit stuk ontmoeten we Theo en Norma, huisvriend Guy en de buren Ludo en Lisette. Theo droomt meer van seks dan dat hij het doet. Norma, die vastzit in een uitgeblust huwelijk, zet haar dromen impulsief om in daden. Guy is een explosief vat van onbevredigde verlangens. Ludo staat zot van zijn buurvrouw. En Lisette staat voor ...
“Hebt ge ooit al met een beest gevrejen? Ik bedoel een dier, he."

In dit stuk ontmoeten we Theo en Norma, huisvriend Guy en de buren Ludo en Lisette. Theo droomt meer van seks dan dat hij het doet. Norma, die vastzit in een uitgeblust huwelijk, zet haar dromen impulsief om in daden. Guy is een explosief vat van onbevredigde verlangens. Ludo staat zot van zijn buurvrouw. En Lisette staat voor een hartverscheurend dilemma: doet ze het of doet ze het niet?
Stany Crets schetst vijf verdwaalde, eenzame zielen in deze tragikomedie over onvervulde verlangens, waarin Norma huisvriend Guy en de buren meevoert in een steeds uitgestrekter parcours van seksuele onderzoekingen. In “Vrijen met dieren”, een stuk over diverse aspecten van de liefde, zet hij groot verdriet naast slappe lach.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

 • vr 20 maart 2020
  van 20 tot 22.30 uur
 • za 21 maart 2020
  van 20 tot 22.30 uur
 • vr 27 maart 2020
  van 20 tot 22.30 uur
 • za 28 maart 2020
  van 20 tot 22.30 uur

Prijs

€ 9,00
Basistarief: 9,00 €

Waar

Parochiezaal Elzestraat
Clemenceaustraat 111, 2860 Sint-Katelijne-Waver