Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Missing You Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Zing, vecht, huil, lach, speel en leef! Soms heel stil en dan weer heel erg luid. Met een traan en een lach. Ben jij iemand verloren die belangrijk is voor jou? Heb je nood om hierover te praten? Op dit rouwkamp ontmoet je leeftijdsgenoten die net als jij iemand verloren hebben. Hier kan je praten over de persoon die jij mist, maar ook herinneringen ophalen. Via creatieve werkvormen zoals ...
Zing, vecht, huil, lach, speel en leef! Soms heel stil en dan weer heel erg luid. Met een traan en een lach. Ben jij iemand verloren die belangrijk is voor jou? Heb je nood om hierover te praten? Op dit rouwkamp ontmoet je leeftijdsgenoten die net als jij iemand verloren hebben. Hier kan je praten over de persoon die jij mist, maar ook herinneringen ophalen. Via creatieve werkvormen zoals kleien, schilderen, collages, … werk je rond jouw verliesverhaal.
Maar op deze vakantie zijn we ook samen want samen zijn is plezierig. We doen een reuzenspel doorheen alle gangen en gebouwen. We verliezen ons in een wild verhaal waar we zelf deel van uit maken. We vullen de namiddagen met keihard spelen, queestes en af en toe samen chillen.

Deze vakantie is een samenwerking met Missing You vzw (meer info: www.missingyou.be ). In de voormiddag worden er sessies rond rouw begeleid door vrijwilligers van Missing You vzw, in de namiddag leven we ons uit met de activiteiten uitgewerkt door vrijwilligers van Koning Kevin vzw. Er wordt steeds in kleine leeftijdsgroepen gewerkt.

Missing You start 13 juli om Op de laatste dag is er een slotmoment voorzien tussen 13 u. en 15 u. waarop ouders of een voogd aanwezig mogen zijn.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • van ma 13 juli 2020 tot za 18 juli 2020

Prijs

€ 250,00
Basistarief: 250,00 €; Maximumprijs: 300,00 €

Waar

Domein Roosendael
Rozendaal, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Organisatie

Koning Kevin VZW