Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Fototentoonstelling ‘glastuinbouw anders belicht’ in ‘t Grom

Gepubliceerd op  ma 02 mei 2022
Sinds 30 april ontdek je in het groentemuseum ’t Grom hoe innovatief, duurzaam en esthetisch serres kunnen zijn aan de hand van een originele fototentoonstelling. De expo loopt tot eind oktober en kan je gratis bezoeken.

We eten allemaal groenten en fruit maar wat er zich precies afspeelt achter de glazen muren van al die serres is voor velen een raadsel. Deze expo gunt je een blik voor en achter de schermen. Kleurrijke producten, indrukwekkende robots, verrassende glastuinbouwlandschappen, ... Je krijgt het allemaal te zien. Daarbovenop krijg je extra informatie over de glastuinbouwsector, weetjes die velen zullen verbazen.

Deze expo is het resultaat van een fotowedstrijd die de provincie Antwerpen tijdens de zomer van 2021 organiseerde. Een fraaie selectie van de ingezonden foto’s is vanaf 30 april tot eind oktober gratis te bekijken in groentemuseum ’t Grom in Sint-Katelijne-Waver.

De tentoonstelling bevindt zich in het vrij toegankelijke gedeelte van ’t Grom. Inkom voor de betalende zone bedraagt 5 euro.

Meer info: www.tgrom.be