Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

GASAM wordt GAS Rivierenland

Gepubliceerd op  di 20 sep 2022
Onze gemeente werkt reeds lange tijd samen met de interlokale vereniging GASAM voor de afhandeling van de GAS-boetes. Deze interlokale vereniging werkt vanaf 19 september 2022 onder de nieuwe naam GAS Rivierenland.

GAS Rivierenland is een intergemeentelijke samenwerkingsvorm zonder eigen rechtspersoonlijkheid. Om deze reden staat het logo GAS Rivierenland (zie afbeelding) bovenaan op de briefwisseling, maar moet een geldboete betaald worden aan de gemeente waar de overtreding plaatsvond.

GAS Rivierenland heeft ook een eigen website: www.gasrivierenland.be. Op deze website vind je alle nodige informatie in verband met GAS-boetes. De website bevat ook de contactgegevens van de medewerkers van GAS Rivierenland en webformulieren waarmee je hen digitaal kan contacteren.

GAS Rivierenland staat in voor de verwerking van de GAS-boetes van veertien steden en gemeenten: Berlaar, Bonheiden, Bornem, Duffel, Heist-op-den-Berg, Herent, Kortenberg, Lier, Mechelen, Nijlen, Putte, Puurs-Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver en Willebroek.

Het kantoor van GAS Rivierenland is gevestigd in de stad Mechelen.