Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Gebruik uw skwinkelhierbon bij ruim honderd handelaars

Gepubliceerd op  di 30 jun 2020
Vanaf woensdag 1 juli kunt u uw skwinkelhierbon verzilveren bij de handelaars, horeca of ondernemers in onze gemeente. Ieder gezin in onze gemeente kreeg een skwinkelhierbon begin juni in de brievenbus. Meer dan honderd handelszaken aanvaarden de bon.

Om de lokale economie te ondersteunen na de klappen die zij kregen tijdens de coronacrisis, schonk het gemeentebestuur ieder gezin in Sint-Katelijne-Waver een skwinkelhierbon ter waarde van 10 euro. Op donderdag 4 juni kreeg u deze in uw brievenbus.

Om de horeca, handelszaken en ondernemers de kans te geven eerst weer te openen en hun werking op punt te stellen, werd afgesproken om de bon pas vanaf 1 juli te activeren.

Meer dan honderd handelszaken

U kunt de skwinkelhierbon gebruiken van 1 juli tot en met 31 december 2020. U moet hem in één keer gebruiken en het is handelaars niet toegestaan om wisselgeld terug te geven indien uw aankoop minder dan 10 euro bedraagt.

Een overzicht van de deelnemende handelszaken vindt u via de link onderaan deze pagina. U herkent hen ook aan de gele affiche aan de etalage.

Ontdek hier de handelszaken waar u uw skwinkelhierbon kunt verzilveren.

Bent u handelaar en wilt u de skwinkelhierbon ook aanvaarden? Registreer u hier.