Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Gezocht: zelfstandig uitbater voor Michielsbad

Gepubliceerd op  di 03 mrt 2020
Het gemeentebestuur is op zoek naar een zelfstandig uitbater voor het Michielsbad. Het Michielsbad omvat een instructiezwembad met bijhorende cafetaria. Kandidaat-uitbaters melden zich voor 2 april bij het Autonoom Gemeentebedrijf.

Het Autonoom Gemeentebedrijf is op zoek naar een gemotiveerde concessiehouder met een duidelijke, aantrekkelijke en haalbare uitbatingsvisie. Hij houdt rekening met de doelgroepen en de specifieke functies van de infrastructuur als zwembad en cafetaria.

De concessiehouder is verantwoordelijk voor het toezicht en de dagelijkse exploitatie van het zwembad en cafetaria. In het bezit zijn van een reddersbrevet is hierbij een noodzaak.

Interesse?

De toewijzingsleidraad, de voorwaarden van de concessieovereenkomst enĀ  het inschrijvingsformulier zijn te verkrijgen bij de dienst vrije tijd. U kunt het Michielsbad (Clemenceaustraat 160) en de cafetaria bezoeken tijdens de openingsuren.

Wenst u zich kandidaat te stellen? Bezorg dan alle documenten correct ondertekend digitaal via contractbeheer@skw.be. Uw kandidatuur moet ons bereiken ten laatste op donderdag 2 april 2020. Gezien de coronacrisis is het niet mogelijk uw kandidatuur fysiek in te dienen.

Meer info?

Dienst vrije tijd (vrije.tijd@skw.be, 015 30 50 54)