Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Groepsaankoop groene energie

Gepubliceerd op  do 17 mei 2018
Wil u besparen op uw energiefactuur? Ook dit jaar organiseert de provincie Antwerpen een groepsaankoop groene stroom en aardgas. Heeft u graag hulp bij uw inschrijving, dan kan dit op afspraak tijdens de maand september.

Het Antwerpse provinciebestuur biedt al haar inwoners opnieuw de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan een groepsaankoop groene stroom en aardgas. De provincie zorgt voor de organisatie van de groepsaankoop met een stap voor stap begeleiding, van de vrijblijvende inschrijving tot en met de overstap naar een voordeliger energiecontract. Ook de opzeg van uw huidige energiecontract wordt volledig voor u geregeld.

Online inschrijven kan tot en met 25 september via de website www.samengaanwegroener.be (doorklikken naar provincie Antwerpen). U vindt er ook een antwoord op veel gestelde vragen. Neem een jaarlijkse afrekening van elektriciteit en/of aardgas bij de hand en schrijf u online in of bel gratis 0800 21 134.

Na de veiling ontvangt u uw persoonlijk voorstel. U ziet meteen hoeveel u kan besparen. Pas dan beslist u of u op het nieuwe aanbod ingaat.