Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Huis van het Kind Sint-Katelijne-Waver lanceert gloednieuwe eigen website

Gepubliceerd op  di 16 aug 2022
Op de nieuwe website van Huis van het Kind Sint-Katelijne-Waver vind je tal van relevante thema’s per leeftijdscategorie. Doel? Gezinnen nog beter ondersteunen door info op een overzichtelijke manier aan te bieden en hen door te verwijzen wanneer nodig.

Vanaf het opborrelen van je kinderwens tot wanneer je kind de weg zoekt in het volwassen leven: de nieuwe website wil ouders helpen tijdens elke fase van de opvoeding. Ons Huis van het Kind biedt via de site info aan over hun eigen werking, maar verwijst nu ook door naar andere organisaties die kunnen helpen bij specifieke vragen.

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar info over onze buitenschoolse kinderopvang of merk je dat je tiener met zichzelf in de knoop ligt? Neem dan zeker een kijkje op de nieuwe site. Kinderen en jongeren kunnen ook zelf op de website terecht. Bijvoorbeeld wanneer ze willen weten welke activiteiten er voor hen plaatsvinden in onze gemeente of wanneer ze info zoeken over verder studeren.

huisvanhetkind.skw.be

Als kindvriendelijke gemeente zetten we actief in op duidelijke communicatie naar ouders en kinderen. Het was niet altijd eenvoudig om op onze algemene gemeentelijke website uitgebreid en overzichtelijk te communiceren over thema’s die ouders en kinderen aanbelangen. Met de nieuwe site creëren we een kanaal waar echt ruimte is voor deze doelgroep, zonder onze sterke algemene website te verbouwen.

Bovendien spreekt de nieuwe site van ons Huis van het Kind de doelgroep nog meer aan door het gebruik van onze eigen huisstijl voor kinderen en jongeren en de aanwezigheid van de geliefde mascotte Skwibus.

Benieuwd naar de nieuwe website? Surf naar huisvanhetkind.skw.be.