Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Infomarkt: nieuw project-MER voor doortrekking R6

Gepubliceerd op  do 06 jun 2019
Het nieuwe stuk van de R6 tussen de Mechelsesteenweg en de Putsesteenweg (N15) is al enkele jaren in gebruik, maar de bouwvergunning werd in 2015 vernietigd. Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) laat nu een nieuw project-milieueffectenrapport opmaken. Op 13 juni organiseert het een infomarkt.

Om een nieuwe omgevingsvergunning voor het nieuwe stuk van de R6 te kunnen aanvragen, moet AWV een project-milieueffectenrapport (project-MER) opstellen. Het gaf hiertoe opdracht aan studiebureau Antea.

Lees alles hierover op de website van AWV.

Suggereer bijkomende onderzoeksvragen of aandachtspunten

Vanaf dinsdag 11 juni ligt het aanmeldingsdossier gedurende dertig dagen ter inzage in de gemeentehuizen van Sint-Katelijne-Waver en Bonheiden. In het gemeentehuis van Sint-Katelijne-Waver kan dit telkens op woensdagnamiddag en donderdagvoormiddag tot 12 juli; en op dinsdag 2 juli ’s avonds (steeds op afspraak). Het wordt ook gepubliceerd op www.mervlaanderen.be, onder de rubriek ‘Lopende inspraakprocedures’. Via het inspraakformulier kan u bijkomende onderzoeksvragen of aandachtspunten suggereren. 

Donderdag 13 juni: infomarkt in gemeentehuis

Op donderdag 13 juni organiseert het projectteam een infomarkt in het gemeentehuis van Sint-Katelijne-Waver. Tussen 17 en 21 uur kan u de infomarkt vrij bezoeken. De leden van het projectteam zijn aanwezig om u alle uitleg te verschaffen en te antwoorden op uw vragen. U kan er ook meteen het inspraakformulier invullen als u dat wenst.

Heeft u hieromtrent vragen of wenst u het dossier in te kijken?  Gelieve dan een afspraak te maken via het afsprakenformulier.