Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Interbibliothecair leenverkeer

U zoekt een titel die niet in onze collectie zit? Gebruik interbibliothecair leenverkeer (IBL) om materialen te laten overkomen uit elke openbare bib in Vlaanderen.

Hoe aanvragen

Geef de titelinformatie aan de baliemedewerker in de bib of mail naar lieve.vanhoutven@bibliotheek.be

De normale leveringstijd is ongeveer een week, maar kan niet gegarandeerd worden. De titel kan immers uitgeleend of gereserveerd zijn in de andere bibliotheek en de verzending kan vertraging oplopen.

Zodra de titel voor u klaar ligt in onze bib, krijgt u een seintje per mail of telefoon. Kom het dan zo snel mogelijk halen, want ook onze uitleentermijn bij de andere bibliotheek begint te lopen.

De uitleentermijn is dezelfde als die voor materialen uit onze eigen bib. Titels die u ontleent via deze IBL-dienst kunnen niet verlengd worden.

Kostprijs

1,50 euro voor een boek, cd of film uit een andere openbare bibliotheek.

Kunnen wij het gevraagde niet leveren dan brengen we u hiervan op de hoogte en worden er geen kosten aangerekend.

Meer info

U zoekt een titel, maar vindt hem niet terug in onze catalogus? In de linkerkolom ziet u bovenaan 'Resultaten uit Sint-katelijne-Waver. Kies een andere bibliotheek of toon Provincie Antwerpen' staan. Klik op 'Provincie Antwerpen' om in de collecties van andere openbare bibliotheken verder te zoeken. Nog niets gevonden? Neem dan eens een kijkje op

  • zoeken.bibliotheek.be - vier miljoen titels uit tachtig bibliotheken verspreid over heel Vlaanderen.
  • Mijn lokale bib - zoek een bib bij u in de buurt en zie meteen of ze vandaag gesloten of open is. 

Deel deze pagina