Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Inzameling Landbouwfolie (IVAREM)

Gepubliceerd op  di 01 okt 2019
Op 2 en 3 december kunnen land- en tuinbouwers op het containerpark te Sint-Katelijne-Waver terecht voor inzameling van landbouwfolie.

Op maandag 2 december en dinsdag 3 december kan u uw landbouwfolie aanbieden op het recyclagepark van Sint-Katelijne-Waver. Tijdens deze inzameling zal een onderscheid worden gemaakt tussen landbouwfolie, anticondensfolie en vliesdoek.

 

De tarieven (excl. 21% BTW) voor de aanbieding van folies zijn:

 

Landbouwfolie:       44,52 EUR/m³

Anticondensfolie:    22,65 EUR/m³

Vliesdoek:               0,75   EUR/kg

 

Per aanbieding zal een administratiekost van 5 euro (excl. 21% BTW) worden aangerekend. Betalingen kunnen enkel gebeuren met bancontact.

 

Om voldoende capaciteit te voorzien, willen we u vragen om op voorhand de vermoedelijke hoeveelheid folie dat u zal aanbieden, door te geven aan de parkopzichters van het recyclagepark en dit ten laatste op 27 november. U kan dit telefonisch doen op het nummer

015 / 31 95 32.

 

In bijlage vindt u een overzicht van de acceptatievoorwaarden van de verschillende folies. Wij willen er u attent op maken dat folies die niet aan de beschreven criteria voldoen, zullen worden aangerekend als grofvuil (0,75 EUR/kg). De folies moeten minstens borstelschoon zijn.

 

Het recyclagepark is open op maandag van 12.30 tot 18.00 en op dinsdag van 09.00 tot 18.00.