Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Agenda kernraad Centrum: 20 mei 2021

Gepubliceerd op  vr 30 apr 2021
Op donderdag 20 mei trappen we een nieuwe reeks van vier kernraden op gang. Het Centrum is naar gewoonte het eerst aan de beurt. Het gemeentebestuur plaatste alvast vijf punten op de agenda. Heb jij nog voorstellen? Bezorg ze ons tegen dinsdag 11 mei.

We kunnen nog steeds niet fysiek samenkomen, dus organiseren we deze kernraad net als de vorige digitaal. Vanuit de raadzaal zullen de burgemeester en schepenen presentaties doen. Jij kan deze rechtstreeks volgen via een video op Youtube en www.skw.be/kernraad-live. Je kan via deze pagina ook vragen stellen. Die zullen we nog tijdens de uitzending beantwoorden.

Agenda kernraad 

Het gemeentebestuur plaatste volgende punten op de agenda:

  • voorstelling systeem zwerfvuilmeters en -peters
  • stand van zaken woonproject Leyland
  • stand van zaken wegenis- en rioleringsprojecten Waverstraat, Bredeheide en Kempenarestraat
  • groenzone achter gemeentehuis
  • Oproep participatie: hinkelpaden
  • stand van zaken vaccinatiecampagne

Voeg zelf nog agendapunt voorstellen?

Wil je zelf een agendapunt voorstellen? Dat kan via het formulier onderaan deze pagina. Je hebt hiervoor de tijd tot dinsdag 11 mei. Op maandag 17 mei beslist het college welke voorstellen aan de agenda worden toegevoegd en welke een individueel antwoord krijgen.

Kijk rechtstreeks

Stem op donderdag 20 mei om 20 uur af op www.skw.be/kernraad-live en volg de kernraad thuis vanuit je zetel. Na afloop is hij opnieuw te bekijken.

Dien hier je voorstel in voor een agendapunt voor de kernraad van het Centrum.