Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Kom uw idee zaaien in ons zaaibed tijdens SKW Zaait

Gepubliceerd op  ma 29 jul 2019
Heeft u soms problemen met opvang? Wilt u iets nieuws introduceren bij uw sportclub? Wilt u samen met uw buren de wijk aangenamer maken? Kunt u wel wat hulp gebruiken? Werk dan uw voorstel uit en kom het toelichten tijdens SKW Zaait. Wie weet wordt uw voorstel opgenomen in het meerjarenplan.

Het gemeentebestuur is volop bezig met de opmaak van het meerjarenplan 2020-2025. Naast acties zijn hier ook budgetten aan verbonden. Op die manier weten we hoeveel geld er binnen komt en hoeveel geld we over hebben voor het aanleggen van straten, onderhoud van groen, organisatie van sport- en jeugdkampen, ... en weten we hoeveel ruimte er over is voor nieuwe ideeën. 

Deelnemen aan SKW Zaait

Heeft u een idee dat u in de toekomst graag verder wil uitwerken? Contacteer ons dan en neem deel aan SKW Zaait op zaterdag 24 augustus. We vragen enkel dat het idee een meerwaarde is voor een grotere groep mensen en dat u een voorstel uitwerkt, een kostenraming maakt en uw idee komt promoten tijdens SKW Zaait op 24 augustus. Die dag kan u uw ideeën zaaien in plantenbakken op het binnenplein van het gemeentehuis. U krijgt die dag de kans om inwoners en bestuur te overtuigen om het idee verder uit te werken. Het gemeentebestuur zal de goede ideeën opnemen in het meerjarenplan.

Zin om deel te nemen? Contacteer ons dan via skwzaait@skw.be of schrijf meteen in.

Stel uw kandidatuur

 

Meer info:

Dienst samenleving, samenleving@skw.be of 015 30 50 59.