Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Kunstveiling ten voordele van 11.11.11.

Bent u op zoek naar een uniek kunstwerk én wil u als kers op de taart een goed doel steunen? Dan is de kunstveiling ten voordele van 11.11.11. zeker iets voor u!

Het gemeentebestuur, de GROS, de cultuurraad en de kunstenaars van eigen bodem slaan hiervoor de handen elkaar. Want kunst werkt verbindend, tot ver over de gemeentegrenzen heen.

Tijdens het weekend van de kunstroute (19 en 20 oktober) worden de eerste kunstwerken die geveild worden tentoongesteld in de trappenhal van het gemeentehuis. Kom dus zeker een kijkje nemen. Eind oktober zullen alle kunstwerken hier ook digitaal raadpleegbaar zijn.

Plaats van afspraak voor de kunstveiling is zaterdag 16 november om 13u30 in het Sint-Michielskasteel (Groenstraat 11). U bent van harte welkom!

 

Campagne 11.11.11.

11.11.11. focust dit jaar op de changemakers overal ter wereld: mensen die streven naar een duurzame, leefbare toekomst waarin iedereen een plaats krijgt. Ze doen dat elk op hun eigen manier. Ze strijden tegen ongelijkheid, klimaatverandering, uitbuiting door grote multinationals,... Maar het wordt hen moeilijk gemaakt. Steeds meer komt de vrijheid van meningsuiting onder druk te staan. En net daarom zijn deze changemakers belangrijker dan ooit.