Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Maand van de Kadodderloop van start

Gepubliceerd op  vr 04 jun 2021
Dit jaar geen klassieke Kadodderloop, maar een hele maand loopplezier! Tot 30 juni kunnen lopers kiezen uit een bewegwijzerde looproute van 3, 5 of 10 kilometer. De route van 3 kilometer is rolstoel- en kinderwagenvriendelijk.

Ook dit jaar staat de eerste vrijdag van juni in het teken van de Kadodderloop. Weliswaar in een ander jasje dan voorheen. Omdat we de loop zo veilig mogelijk willen organiseren, maakte het loopevenement plaats voor een alternatief dat individueel of in bubbel afgelegd kan worden. 

3, 5 of 10 km
Elke route start en eindigt aan het kampeerwagenterrein naast het gemeentehuis. We stippelden de routes zo uit dat je langs loopvriendelijke en verrassende wegen loopt. Zo passeren de 5 en 10 km door de Hondsbossen. De 3 km is rolstoel- en kinderwagenvriendelijk en dus ideaal voor G-sporters. 

Je kan de routes op voorhand bekijken op de flyer of het infobord aan de start. Dit is geen must want elke route is voorzien van pijltjes die je de weg wijzen.

Deel je loop
Gebruik je de app Strava? Registreer dan zeker je loop. Per route maakten we een segment, zo kan je zien welke vrienden hem nog liepen. 

Aan de aankomst staat het Maand van de Kadodderloop-fotobord. Neem na je prestatie zeker een leuke foto en deel hem op sociale media met #kadodderloop en #skwleeft. 

Bekijk de routes.