Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Multimove

Multimove biedt 3- tot 6-jarige kinderen een gevarieerd bewegingsprogramma aan, waarin de focus op de algemene ontwikkeling van vaardigheden ligt en een sporttak niet meteen herkenbaar is.

Wat

Ga de uitdaging aan met Moooovie!! de Multimove kikker en komen de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden ontdekken tijdens de Multimovelessen.

Stuk voor stuk basisvaardigheden die een kind op jonge leeftijd moet verwerven om de motorische ontwikkeling te prikkelen en bevorderen. Alle bewegingen die een kind nu en later zal gebruiken, zijn hierop gebaseerd. De fundamentele bewegingsvaardigheden zijn cruciaal om op latere leeftijd sportspecifieke vaardigheden te leren.

Multimove onderstreept het belang van een brede motorische ontwikkeling en kan de start betekenen van een gezonde en levenslange sport- en bewegingsparticipatie. Plezierbeleving staat hierbij centraal.

Dit zijn ze alle twaalf: dribbelen, glijden, heffen en dragen, klimmen, roteren, slaan, springen en landen, trappen, trekken en duwen, vangen en werpen, wandelen en lopen, en zwaaien.

Voor wie

Kinderen geboren in 2018 t.e.m. 2020.

Wanneer

Wekelijks op zaterdag

Reeks 1
Oktober: 7 – 14 – 21 – 28
November: 18 – 25
December: 2

Reeks 2
Jan: 20 – 27
Feb: 3
Maart: 2 – 11 – 16 – 23

Reeks 3
April: 13 – 20 – 27
Mei: 4 – 11 – 25
Juni: 1

Hoe laat

15 tot 16 uur

Waar

Sporthal Bruultjeshoek (Wavervelden 14)

Kostprijs

Per reeks 30 euro

Alle reeksen 81 euro

Klik hier om in te schrijven.

Deel deze pagina