Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Binnenkort op vakantie? Vraag tijdig een Kids-ID aan!

Gepubliceerd op  di 02 jun 2020
Gaat u binnenkort op reis? Kijk zeker na of alle identiteitsdocumenten nog geldig zijn! Heeft u een Kids-ID nodig? Vraag deze tijdig aan, best een maand voor u vertrekt. Het aanmaken van een Kids-ID duurt twee tot drie weken, langer in drukke periodes. Maak nu al een afspraak via de website!

Bij de aanvraag moet het kind meekomen. Breng ook een recente pasfoto (niet ouder dan 6 maanden) die voldoet aan de richtlijnen mee en indien u deze heeft, de huidige Kids-ID. Voor meer informatie over de Kids-ID klikt u hier. Woont u als ouder niet met uw kind samen? Vergeet dan geen schriftelijke toestemming met handtekening en een kopie van de e-ID van de andere ouder mee te brengen. Dit vergemakkelijkt de afhandeling van uw aanvraag.

Informatie over andere reisdocumenten kan u op deze pagina vinden. Indien u een afspraak nodig heeft voor meerdere producten, meld dit dan aan onze medewerker wanneer u een afspraak maakt via telefoon; 015 30 50 00. Maak via onze website telkens een afspraak voor het product dat u nodig heeft.