Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Skwinkelhierbon en filters federale overheid in brievenbus

Gepubliceerd op  do 04 jun 2020
Op donderdag 4 juni bedeelden medewerkers van het gemeentebestuur de skwinkelhierbons en mondmaskerfilters van de federale overheid. Ieder gezin in Sint-Katelijne-Waver kreeg een envelop in de bus met daarin de bon ter waarde van 10 euro en twee filters per gezinslid.

De skwinkelhierbon is te gebruiken van 1 juli 2020 tot en met 31 december 2020. We willen de handelaars, horecazaken en ondernemers eerst de tijd geven om weer te openen en hun werking vlot te laten verlopen. Met de skwinkelhierbon geven we de lokale economie in onze gemeente een duwtje in de rug.

Alle info over de skwinkelhierbon, vindt u op deze pagina. Daar vindt u ook een lijst van deelnemende handels- en horecazaken en ondernemers. 

Naast de skwinkelhierbon bevat de envelop ook mondmaskerfilters aangeboden door de federale overheid. Sint-Katelijne-Waver kreeg twee soorten filters van de federale overheid. Hun doeltreffendheid is dezelfde. We verdeelden deze willekeurig over onze inwoners. Alle info over het gebruik van de filters leest u op deze pagina.