Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Wijkwerking politie werkt op afspraak tijdens zomermaanden

Gepubliceerd op  do 30 mei 2019
Wil u tijdens de zomermaanden langsgaan op het wijkkantoor van de politie, dan moet u eerst een afspraak maken.Dit geldt van 1 juni tot 30 september. Hierdoor is de wijkpolitie maximaal beschikbaar in de zomermaanden.

Door tijdens de zomermaanden op afspraak te werken, zijn de wijkagenten in deze periode maximaal beschikbaar. U vermijdt wachttijden en ontvangt betere en snellere hulp omdat de agenten de tijd hebben om uw dossier voor te bereiden.

Waarvoor een afspraak?

U maakt een afspraak voor alle niet-hoogdringende zaken. Het gaat bijvoorbeeld om een verlies van uw identiteitskaart, rijbewijs of andere documenten, de beschadiging van een voertuig, internetfraude of oplichting. Wanneer u uw afspraak maakt, krijgt u te horen welke documenten u moet meebrengen.

Hoe maakt u afspraak?

Surf naar www.lokalepolitie.be/5359. Daar vindt u de nog beschikbare afspraakmomenten. Heb u geen internet of twijfelt u of u wel aangifte moet doen? Neem dan telefonisch contact op met het wijkkantoor via het nummer 015 30 55 80. Bellen kan elke werkdag tussen 9 en 16 uur.

Dringende zaken: 101

Voor dringende zaken belt u het noodnummer 101 zodat een patrouille ter plaatse kan komen. U doet dit bijvoorbeeld wanneer de feiten nog aan de gang zijn, de daders nog ter plaatse zijn, u (of iemand in uw omgeving) gekwetst is, dringende verzorging nodig heeft of in gevaar is.

Zonaal onthaal

Het zonaal onthaal van de politiezone (Berlaarbaan 227) behoudt tijdens de zomermaanden dezelfde openingsuren als normaal. Dat is maandag tot en met donderdag van 7.30 tot 19.30 uur. Van vrijdag 7.30 uur tot zondag 19.30 uur is het zonaal onthaal de klok rond open.

Meer info

www.lokalepolitie.be/5359, 015 30 55 80