Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Openbare onderzoeken en bekendmakingen: ruimtelijke ordening en milieu

Als burger kan u tijdens het openbare onderzoek een specifiek dossier, project, … komen inkijken. Een openbaar onderzoek wordt gehouden om de bevolking in te lichten en na te gaan of er mensen bezwaren hebben. Om het dossier in te kijken, moet u een afspraak maken.

Onderaan deze pagina vindt u meer info over een specifiek dossier tijdens het openbaar onderzoek.

Heeft u echter vragen, wenst u dat een medewerker van de dienst ruimtelijke ordening of de dienst milieu u meer informatie geeft of wilt u het dossier inkijken, dan maakt u hier een afspraak:

Vragen over ruimtelijke aspecten, maak hier een afspraak.

Vragen over ruimtelijke en milieuaspecten, maak hier een afspraak

Ruimtelijke ordening

De openbare onderzoeken van ruimtelijke ordening omvatten ook nog dossiers rond ruimtelijke uitvoeringsplannen (RUP’s),  ... Voor bepaalde dossiers zal u extra info terugvinden op deze website.

Heeft u echter vragen, wenst u dat een medewerker van de dienst ruimtelijke ordening u meer informatie geeft of wil u het dossier inkijken, maak dan een afspraak.

Vragen over dossiers ruimtelijke ordening, maak hier een afspraak.

Milieu

Openbare onderzoeken op het vlak van milieu omvatten ook nog dossiers rond bodemsaneringsproject, … Voor bepaalde dossiers zal u extra info terugvinden op deze website.

Heeft u echter vragen, wenst u dat een medewerker van de dienst duurzame ontwikkeling u meer informatie geeft of wilt u het dossier inkijken, maak dan een afspraak.

Vragen over milieudossiers, maak hier een afspraak.

Openbare werken en andere

Voor dossiers die niet kunnen gekoppeld worden aan bovenstaande materie zal u meer  info terugvinden op deze website en dient u steeds een afspraak te maken met een deskundige.

Vragen over dossiers rond openbare werken, maak hier een afspraak.