Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Openbare onderzoeken en bekendmakingen: ruimtelijke ordening en milieu

Bekijk hier alle beslissingen en lopende openbare onderzoeken.

Algemene info openbaar onderzoek

Als burger kan u tijdens het openbare onderzoek een specifiek dossier, project, … komen inkijken. Een openbaar onderzoek wordt gehouden om de bevolking in te lichten en na te gaan of er mensen bezwaren hebben. Om het dossier in te kijken, moet u een afspraak maken.

Onderaan deze pagina vindt u meer info over een specifiek dossier tijdens het openbaar onderzoek.

Heeft u echter vragen, wenst u dat een medewerker van de dienst ruimtelijke ordening of de dienst milieu u meer informatie geeft of wilt u het dossier inkijken, dan maakt u hier een afspraak.

Ruimtelijke ordening

De openbare onderzoeken van ruimtelijke ordening omvatten ook nog dossiers rond ruimtelijke uitvoeringsplannen (RUP’s),  ... Voor bepaalde dossiers zal u extra info terugvinden op deze website.

Heeft u echter vragen, wenst u dat een medewerker van de dienst ruimtelijke ordening u meer informatie geeft of wil u het dossier inkijken, maak dan een afspraak.

Milieu

Openbare onderzoeken op het vlak van milieu omvatten ook nog dossiers rond bodemsaneringsproject, … Voor bepaalde dossiers zal u extra info terugvinden op deze website.

Heeft u echter vragen, wenst u dat een medewerker van de dienst duurzame ontwikkeling u meer informatie geeft of wilt u het dossier inkijken, maak dan een afspraak.

Openbare werken en andere

Voor dossiers die niet kunnen gekoppeld worden aan bovenstaande materie zal u meer  info terugvinden op deze website en dient u steeds een afspraak te maken met een deskundige.

Deel deze pagina