Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Oproepen reservelijst vaccinatiecentrum gebeuren vanuit Be-Alert

Gepubliceerd op  di 13 apr 2021
Ons lokale vaccinatiecentrum maakt gebruik van Be-Alert om inwoners die zich op de reservelijst hadden ingeschreven op te roepen of om hen te vragen hun afspraak te bevestigen of te annuleren. Sms'jes van het nummer 8686 en mails van no-reply@be-alert.be zijn dus perfect te vertrouwen.

Voorbeeld sms (afzender 8686)

Vaccinatiecentrum Mech-SKW – oproep reservelijst – U komt in aanmerking voor vervroegde vaccinatie – Check uw mailbox voor verdere uitleg of bel 0800 12 821.

Voorbeeld e-mail (afzender no-reply@be-alert.be)

Vaccinatiecentrum Mechelen - Katelijne
Oproep reservelijst voor woensdag 14, donderdag 15 of vrijdag 16 april (namiddag)

Beste,

Als bewoner van Mechelen of St. Katelijne Waver gaf je je op voor de reservelijst van vaccinatiecentrum Mechelen-Katelijne. Zonet ontving je een SMS waarin vermeld stond dat je hierover meer uitleg zou vinden in je mail.

Deze vaccinatie is mogelijk op woensdag 14, donderdag 15 of vrijdag 16 april. We vragen je om het call center op te bellen op het nummer 0800 12 821 om uw afspraak te laten inboeken. In het geval u al een reguliere oproep voor vaccinatie ontvangen hebt, dan mag ik deze oproep negeren.

Dit aanbod is volledig vrijblijvend. Indien je hier niet kan of wenst op in te gaan heeft dat geen enkel effect op je reguliere oproep.

Op de dag van vaccinatie, bied je je aan met je identiteitskaart (EID) en deze mail. Onze medewerkers zullen verifiëren of jouw naam voorkomt op de uitnodigingenlijst, waarna men je registratie zal formaliseren en je meteen het vaccinatieproces kan doorlopen. Reken op ca 40 minuten bij normale drukte.

Hopelijk tot snel!

Het vaccinatieteam Mechelen-Katelijne