Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Politie organiseert jobdag op 7 maart

Gepubliceerd op  vr 07 feb 2020
Politiezone Bodukap heeft u nodig! Daarom organiseren ze op zaterdag 7 maart een jobinfodag in het commissariaat langs de Berlaarbaan. Bent u het geüniformiseerde talent dat zij zoeken?

Ambieert u een carrière bij de politie? Dan is de jobinfodag het moment bij uitstek om u te informeren. U verneemt er alles over de toelatingsvoorwaarden om bij de lokale politie aan de slag te gaan, de selectieproeven, de loopbaanmogelijkheden en het salaris van een politieambtenaar. Naast al die informatie krijgt u ook tips om uw slaagkansen tijdens de selectieproeven te verhogen.

Een hoogtepunt van de dag zijn de verhalen van politieambtenaren met een uiteenlopende achtergrond die hun praktijkervaringen delen. Zo zullen er politiemensen aan het woord komen die al een hele carrière hebben doorwandeld, maar ook mensen die nog aan het begin staan van hun carrière binnen de politie.

Na het informatiemoment krijgt u de kans om, bij een hapje en een drankje, vragen te stellen of een gesprek aan te knopen met de aanwezige politiemensen.

Wanneer: zaterdag 7 maart van 14 tot 16 uur

Waar: Commissariaat Lokale politiezone Bodukap, Berlaarbaan 227

Inschrijven: verplicht tot en met 1 maart via beleidsadviseur@politie-bodukap.be met vermelding van je naam, voornaam en geboortedatum.

Volg de Facebook-pagina van de jobinfodag voor de laatste nieuwtjes