Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Rustig of intens? Hoe beweegt u deze zomer

Gepubliceerd op  vr 26 jun 2020
Zin om te bewegen in een groene omgeving en met leuke mensen rondom u? Kom dan in juli en augustus naar onze wekelijkses sessie tai chi en bootcamp. Elke week een uurtje heerlijk bewegen. Het maakt lichaam en geest allebei fit.

Tai chi

Kom in een groene omgeving helemaal tot rust met zachte bewegingen. Verschillende lesgevers via 'rust in beweging' zullen de sessies voorzien.

Wanneer: elke dinsdag vanaf 30 juni

Hoe laat: telkens van 19.30 tot 20.30 uur

Locatie: Sint-Michielspark (Groenstraat 11)

Kostprijs: 2 euro per sessie

Inschrijven is niet verplicht, maar om organisatorische redenen wel handig. De lessen zijn elke week, maar u bent niet verplicht om te komen. U kiest zelf wanneer het u past. Alles verloopt conform de geldende corona-maatregelen. Bij regenweer vinden de lessen plaats in de turnzaal van basisschool Octopus.

Bootcamp

Geef uw conditie een flinke boost! Lesgever Bob Schaepherders laat u een uur lang zweten tijdens heel wat pittige beweegoefeningen. 

Wanneer: elke donderdag vanaf 2 juli

Hoe laat: telkens van 19.30 tot 20.30 uur

Locatie: grasveld achter gemeentehuis (Lemanstraat 63)

Kostprijs: 2 euro per sessie

Inschrijven is niet verplicht, maar om organisatorische redenen wel handig. De lessen zijn elke week, maar u bent niet verplicht om te komen. U kiest zelf wanneer het u past. Alles verloopt conform de geldende corona-maatregelen.

Meer info

dienst vrije tijd (vrije.tijd@skw.be, 015 30 50 54)