Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Skwinkelhier je pasen

Gepubliceerd op  vr 02 apr 2021
Tijdens de paasvakantie vind je bij 58 skwinkeliers een display met Servaas de Paashaas. Wanneer je de bijhorende qr-code scant en een selfie neemt, maak je kans op één van de 58 paaspakketjes. Deel je je foto ook op Facebook of Instragram? Dan maak je kans op een skwinkelbon.

Van zaterdag 3 april tot en met vrijdag 16 april kan jij met je bubbelbuddies op zoek naar de displays. Ze staan in de voortuin, de etalage of op een andere originele plek. Steeds goed van buiten zichtbaar zodat je nergens onnodig naar binnen hoeft. 

Heb je een display gevonden? Scan dan met je smartphone de qr-code die erop staat. Via de wedstrijdapp kan je dan ter plaatse een leuke selfie nemen. Zo maak je kans op één van de paaspakketjes! Wanneer je de selfie op je Facebook- en of Instagram-profiel plaatst, maak je ook nog eens kans op een skwinkelbon van 25, 50, 100 of 200 euro.

Op zaterdag 17 april kiest Servaas de Paashaas uit alle selfies de 58 winnaars. Levert jouw plaatje een paaspakketje of een skwinkelbon op? Dan laat hij je dat op zaterdag 17 april weten en brengt hij jouw pakketje of bon op zondag 18 april bij je thuis.

Veel skwinkelhier- en selfieplezier!

Alle info en deelnemende skwinkels vind je hier.