Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Sportieve lente en zomer in Sint-Katelijne-Waver

Gepubliceerd op  di 11 feb 2020
Het gemeentebestuur wil iedereen aan het bewegen krijgen. Daarom organiseren we komende lente en zomer verschillende sportieve activiteiten. Klik door naar onze website voor het aanbod.
Sportprikkels / Multi Skillz Family

Kinderen tussen 6 en 10 jaar sporten een uur lang samen met hun ouders, grootouders, broers en/of zussen. Afspraak iedere woensdag van 4 maart tot en met 13 mei van 17.30 tot 18.30 uur in de turnzaal van de GLOC (Daliastraat 35). Kostprijs: 2 euro per persoon.

Start to run Kadodderloop

Lopers en joggers van alle leeftijden en alle niveaus bereiden zich samen voor op de Kadodderloop van 5 juni. Een ervaren coach zorgt ervoor dat iedereen klaar is voor 3, 5 of 10 km. Elke deelnemer krijgt een persoonlijk trainingsprogramma. Ook wie nog nooit eerder liep, zal in topvorm aan de start staan. Vanaf 31 maart komen de lopers tien dinsdagen lang samen aan het gemeentehuis van 19 tot 20 uur. De andere trainingen werken ze op eigen houtje af. Deelname is gratis.

Tai chi in de natuur

In mei, juni, juli en augustus staat er iedere week een uur tai chi op het programma. In mei en juni zijn deze op maandagavond, in juli en augustus op dinsdagavond. Dat telkens van 19.30 tot 20.30 uur in het Sint-Michielspark. Bij regenweer vinden de lessen plaats in basisschool Octopus. Kostprijs: 2 euro per sessie.

Bootcamp in de buitenlucht

Van 21 mei tot 27 augustus traint u iedere donderdag van 19.30 tot 20.30 uur uw lichaam tijdens een pittige sessie bootcamp. Deze vinden plaats op het binnenplein van het gemeentehuis. Kostprijs: 2 euro per persoon.

Info en inschrijven

Het is niet verplicht om in te schrijven voor deze activiteiten, maar om praktische redenen is het wel handig om de dienst vrije tijd een seintje te geven. Dat doet u via vrije.tijd@skw.be of 015 30 50 54. Ook met vragen kunt u bij hen terecht.