Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Toast Literair: geen ontbijt, lezing gaat wel door

Gepubliceerd op  vr 14 jan 2022
Een tijdlang vreesden we dat corona een streep zou trekken door Toast Literair van dit jaar, maar gelukkig is dat niet het geval. Helaas geen ontbijt en receptie, maar de boeiende vertelling van Diane Broeckhoven en Lies Gallez kan wel doorgaan. Inschrijven kan nog steeds.

Diane Broeckhoven is een ervaren auteur met tientallen boeken op haar naam. Als geen ander weet ze grote levensthema's te vatten in een uitgepuurde taal en met een scherp inlevingsvermogen. Lies Gallez is een nieuwkomer in het auteurslandschap. Haar debuutroman 'Het water vangen' verscheen in maart vorig jaar en werd met lof ontvangen.

Tijdens Toast Literair gaan deze twee auteurs met elkaar in dialoog over hun werk, hun drijfveren en de grote onderwerpen van het leven.

Wanneer: zondag 23 januari om 10 uur

Waar: Oratorium Sint-Ursula-Instituut (Bosstraat 9)

Kostprijs: 5 euro

Inschrijven: via deze link

Max. aantal deelnemers: 200

Coronamaatregelen: Covid Safe Ticket voorleggen bij aankomst, mondmasker ophouden tijdens lezing en blijven zitten tijdens de lezing

Toast literair is een gemeenschappelijke organisatie van de bibliotheek van Sint-Katelijne-Waver, het Davidsfonds van Onze-Lieve-Vrouw-Waver, de Gezinsbond van Onze-Lieve-Vrouw-Waver en vzw Wintertuin.