Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Vacature: 3 directeurs (GLOC, Octopus & Dijkstein)

Gepubliceerd op  di 14 mrt 2023
Ben je gepassioneerd door de wereld van het onderwijs? Hou je van uitdagingen? Voel je je goed als kapitein op een schip? Pedagogie zit in je DNA? Dan zoeken wij jou!

FUNCTIE

Als directeur sta je aan het roer van de school. Je neemt de verantwoordelijkheid voor een optimale dagelijkse werking waarbij je de reglementaire bepalingen niet uit het oog verliest. Je doelstelling is een school waar kinderen zich goed voelen en waar leerkrachten het beste van zichzelf geven. Plannen en organiseren zijn cruciaal om snel en flexibel in te spelen op het reilen en zeilen van de school. Je ontwikkelt visies om het onderwijsproces te bevorderen en de schoolorganisatie te sturen. Tot slot ben je dé sleutelfiguur in zowel interne als externe communicatie.

PROFIEL

  • Je bent in het bezit van een professionele bachelor en een bewijs van pedagogische bekwaamheid.
  • Kennis van het brede onderwijsveld en affiniteit met onderwijsbeleid zijn extra troeven.

AANBOD 

3 functies van directeur gemeentelijk basisonderwijs (statutaire benoeming na positieve evaluatie in de proeftijd)

  • 1 voltijdse functie voor Octopus
  • 1 voltijdse functie voor Dijkstein
  • 1 voltijdse functie voor GLOC: halftijds directeur + halftijds waarnemend directeur. De huidige titularis neemt halftijds een TAO op waardoor jij deze uren invult als waarnemend directeur. Na juni 2024 kunnen deze uren ook vacant komen.

SOLLICITEER

Klinkt dit als dé job die 2023 voor jou in petto heeft? Wacht dan niet langer en solliciteer als de bliksem via de link onderaan deze pagina.

Inschrijven kan tot uiterlijk dinsdag 4 april 2023.

SELECTIEPROEVEN

Hou zeker 17 april 2023 van 18u tot 21u vrij voor je schriftelijke thuisopdracht. Het interview heeft plaats op 24, 25 of 26 april (na de schooluren) en het assessment op 3 mei 2023 (hele dag). 

Klik hier en solliciteer als de bliksem.