Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Verbinding tussen Leliestraat en Dreefvelden weer open

Gepubliceerd op  vr 19 apr 2024
De verbinding tussen de Leliestraat en Dreefvelden is weer open voor verkeer. De weg was twee weken lang afgesloten in het kader van de werken voor 't Gewent. Gebruik je de weg? Hou dan rekening met werfverkeer. Extra aandachtig zijn is de boodschap.

Gemotoriseerd verkeer voor kmo-zone Dreefvelden (en dus ook het recyclagepark) moet niet meer omrijden via de Mechelsesteenweg.

Aanvankelijk zou de weg gedurende het volledige bouwproces afgesloten zijn. De aannemer zou namelijk de ganse site, dus ook de weg, dienen te gebruiken als werfzone. Constructief overleg tussen onze diensten, bedrijven uit de kmo-zone en de aannemer leidde tot een nieuw plan van aanpak, gezien we nu onder meer terreinen mogen gebruiken van bedrijven waardoor de aannemer de werfzone anders kan inrichten. Hierdoor kon de afsluiting van de verbindingsweg tot een minimum in tijd beperkt worden.

Later in het bouwproces van de site zal het wel opnieuw nodig zijn om de verbindingsweg af te sluiten om deze te verleggen, maar de tijdsplanning daarvan is nog niet bekend.

Deel deze pagina