Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

skwinkelhierbon blijft geldig tot 30 april

Gepubliceerd op  di 15 dec 2020
Naar aanleiding van de tweede sluiting van niet-essentiële handelszaken verlengt de gemeenteraad de geldigheid van de skwinkelhierbon met vier maanden. Heb je je bon nog niet gebruikt? Dan heb je nog de tijd tot eind april om hem te verzilveren. Meer dan honderd handelszaken wachten erop.

Om de lokale economie te ondersteunen na de klappen die zij kreeg tijdens de coronacrisis, schonk het gemeentebestuur ieder gezin in Sint-Katelijne-Waver een skwinkelhierbon ter waarde van 10 euro. Op donderdag 4 juni kreeg je deze in jouw brievenbus.

De bon was in eerste instantie geldig tot eind 2020, maar omdat in het najaar de niet-essentiële winkels een tweede keer moesten sluiten door het coronavirus, heeft het bestuur nu beslist om de vervaldatum van de skwinkelhierbon uit te stellen. De bon blijft nu een geldig betaalmiddel tot en met 30 april 2021. 

De uitbetalingstermijn voor handelaars wordt verlengd tot 31 mei 2021.

Al 115 handelszaken

Je kan de skwinkelhierbon in één keer gebruiken en het is handelaars niet toegestaan om wisselgeld terug te geven indien je aankoop minder dan 10 euro bedraagt.

Een overzicht van de deelnemende handelszaken vind je via de link onderaan deze pagina. 

Ontdek hier de handelszaken waar je jouw skwinkelhierbon kunt verzilveren.

Ben je handelaar en wil je de skwinkelhierbon ook aanvaarden? Registreer je hier.